Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip
een gastronimische reis door West-Europa
Een boek van Michiel Houdijk en Halil Azar
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? Ik ben de meester van de details, zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder.
Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.
Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.