J. Goldstein

We hebben 3 boeken van J. Goldstein waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Goldstein? Registreren is gratis!

Boeken van J. Goldstein

Recepten van J. Goldstein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijstkroketten - arancini di riso

Ingrediënten:
arboriorijst, bloem, bouillon, broodkruim, doperwtjes, droge rode wijn, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / rijst / rundvlees / frituur
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep - soupe de poisson

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelschil, spaghetti, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, vermicelli, verse tijm, visgraat, viskoppen, water, witbrood, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Marokkaanse gekruide olijven

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gemalen komijn, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, olijven, rode peper, rode pepervlokken, sinaasappelschil, verse koriander en verse peterselie

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Citroensalade - salatit limoun

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gemalen komijn, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
salade / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kip met citroen en olijven - djej m'chermel

Ingrediënten:
citroensap, geelwortel, gemalen komijn, gemberpoeder, groene olijven, ingemaakte citroen, kip, kippenlever, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsravioli met yoghurtsaus - manti

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cayennepeper, ei, knoflook, mager lamsgehakt, ui, verse munt, verse peterselie, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kaaspasteitjes - sanbusak

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, munt, olijfolie, plantaardige olie, sesamzaad, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Syrisch
Soort:
vegetarisch / pastei / frituur / kaas
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Griekse gehaktballetjes - keftedakia

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, gedroogde oregano, gemalen kaneel, knoflook, mager lamsgehakt, mager rundergehakt, plantaardige olie, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
rundvlees / lamsvlees
Alle recepten van J. Goldstein