J. Goldstein

We hebben 3 boeken van J. Goldstein waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Goldstein? Registreren is gratis!

Boeken van J. Goldstein

Recepten van J. Goldstein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Puree van gele sliterwten - fava

Ingrediënten:
feta, gedroogde gele spliterwten, gedroogde tuinbonen, lente-ui, olijfolie, peper, pitabrood, rode ui, ui, verse dille en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kiptaart - kotopitta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, filodeeg, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, nootmuskaat, peper, verse dille, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks / Balkan
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsvlees met walnootvulling - kilis kuslari

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, lamsgehakt, laurierblad, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Geroosterd-broodsalade - fattoush

Ingrediënten:
bindsla, citroensap, granaatappel, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, pitabrood, postelein, romeinse sla, sumac, tomaat, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Olijvensalade - meslalla

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, olijven, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Ui-ansjovispizza - pissaladière

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, gist, griesmeelbloem, knoflook, niçoise olijven, olijfolie, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pizza / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Picada

Ingrediënten:
geblancheerde amandelen, grof boerenbrood, knoflook, olijfolie en wijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gegrilde Libanese kip

Ingrediënten:
braadkip, cayennepeper, citroensap, kipfilet, kippendij, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, piepkuiken, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / marinade
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsvleeskebabs Turks nr 1

Ingrediënten:
champignon, gemalen kaneel, gemalen komijn, kerstomaat, knoflook, lamsbout, olijfolie, paprika, tijm, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees / marinade
Alle recepten van J. Goldstein