J. Goldstein

We hebben 3 boeken van J. Goldstein waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Goldstein? Registreren is gratis!

Boeken van J. Goldstein

Recepten van J. Goldstein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Tomaat-paprikasalade - salatit mischwia

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, spaanse peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
salade / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Ui-ansjovispizza - pissaladière

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, gist, griesmeelbloem, knoflook, niçoise olijven, olijfolie, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pizza / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Couscous

Ingrediënten:
boter, bouillon, couscous, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, olijfolie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch / couscous
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gebakken kibbee met pijnboompitvulling - kibbee saneeyeh

Ingrediënten:
boter, fijne bulgur, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, ijswater, lamsgehakt, mager lamsvlees, mager rundvlees, olijfolie, pijnboompitten, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Melokhia-bladsoep - melokhia

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedestilleerde azijn, gedroogde melokhia bladen, geklaarde boter, gemalen koriander, kippenbouillon, knoflook, ui en vleesbouillon

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Egyptisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Ingemaakte groenten - groenten à la grecque

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, champignon, citroen, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente
Alle recepten van J. Goldstein