Olijvenpasta - tapenade
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 42 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept
- Soort:
- veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten
- ansjovis in olie
- citroensap
- cognac
- kappertjes
- knoflook
- koudgeperste olijfolie
- niçoise-olijven
- zwarte olijf
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.