Zoutevismousse (variatie met aardappels) - brandade de morue

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete-aardappeltijmbrood met gemarineerde feta

delicious. magazine - 2009-03

Tomaten-aardappelcurry met warm naanbrood

delicious. magazine - 2007-12

Zuppa di margheritha - Madelievensoep

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Voorgerechten/ lichte maaltijden Aardappel-broodfrittata

delicious. magazine - 2007-04