Pasteitjes gevuld met tonijn en ei - briks a l'oeuf

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
pastei / frituur / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Okra, gebakken

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Okra hush puppies

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Geroosterde noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Wijn-oestersaus

Een recept uit  - JGV - A Life in 12 Recipes