Pasteitjes gevuld met tonijn en ei - briks a l'oeuf
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 84 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- pastei / frituur / vis
Ingrediënten
- arachideolie
- cayennepeper
- citroensap
- ei
- filodeeg
- harissa
- loempiavellen
- peper
- tonijn in olie
- ui
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.