Clamsoep met fregula en zongedroogde tomaten - minestra con le vongole

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Mixed grill van vis

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Salade met clams - phla hoi

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Gemengde vissoep - poh taek

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis