Clamsoep met fregula en zongedroogde tomaten - minestra con le vongole
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 104 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- clams
- couscous
- fregula
- knoflook
- olijfolie
- peper
- ui
- verse munt
- verse peterselie
- zongedroogde tomaten op olie
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.