Vissoep met sinaasappel - caldo de perro gaditano

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 114 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rabarbergembertaartjes met vanilleroom

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Anjuni - Vissalade met kokosmelk

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

In De Pan Gebakken Shoarma

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Appeltaart

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef