Vissoep met sinaasappel - caldo de perro gaditano
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 114 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- botfilet
- citroensap
- kabeljauwfilet
- knoflook
- limoensap
- olijfolie
- peper
- sinaasappelrasp
- sinaasappelsap
- ui
- verse munt
- verse peterselie
- visbouillon
- witvisfilet
- zeeduivelfilet
- zeezout
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.