Amandelsoep uit Granada - sopa de almendras

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 114 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
veganistisch / vegetarisch / noten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Focaccia di recco ligurisch crackerbrood met stracchino

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Brood: wit, bruin of volkoren?

Een recept uit Isabel

Ligurisch crackerbrood met stracchino (focaccia di recco)

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Sla met een kruidig dessert

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2