Kruidige marinade voor vis (kip, lamsvlees etc) 2 - chermoula 2

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 127 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / gevogelte / lamsvlees / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Toscaanse kip

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Bruine roomsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Holland razor blade cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Mousselinesaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken