Kruidige marinade voor vis (kip, lamsvlees etc) 3 - chermoula 3

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 127 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / gevogelte / lamsvlees / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rozenbottelgelei

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Lichee-Granité

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Pepino met citroenvla

Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Rode-bietensap II

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten