Kruidige marinade voor vis (kip, lamsvlees etc) 4 - chermoula 4
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 127 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / gevogelte / lamsvlees / vegetarisch
Ingrediënten
- gemalen kaneel
- gemalen komijn
- gemberpoeder
- knoflook
- olijfolie
- paprikapoeder
- peper
- saffraandraadjes
- verse koriander
- verse peterselie
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.