Gevulde inktvis in tomatensaus - calamari ripieni variatie
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 132 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- broodkruim
- calamari
- citroensap
- gedroogde oregano
- inktvis
- knoflook
- olijfolie
- pecorino
- peper
- prosciutto
- tomatensaus
- ui
- venkelzaad
- verse dille
- verse munt
- verse peterselie
- witte wijn
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.