Zeepaling met prei, olijven en wijn uit de oven - anguille à la martegale
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 142 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis / feestdagen
Ingrediënten
- broodkruim
- droge witte wijn
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- peper
- prei
- verse peterselie
- zeepaling
- zout
- zwarte olijven
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.