Lamsragoût met champignons en paprika's - agnello al forno alla madonita

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 169 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boleten- venkelsalade

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Boleten à la bordelaise - cèpes à la bordelaise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Porcini met dragon - funghi porcini al dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Mushroom Salad with Prosciutto - Paddenstoelensalade met prosciutto

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book