Lamsragoût met champignons en paprika's - agnello al forno alla madonita
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 169 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten
- boleten
- citroensap
- droge rode wijn
- droge witte wijn
- geit
- gele paprika
- kastanjechampignon
- knoflook
- lamsschouder
- olijfolie
- rode paprika
- ui
- verse rozemarijn
- versgemalen zwarte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.