Gekruide lamsworst - merguez
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 182 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
- Gang:
- lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / worst
Ingrediënten
- cayennepeper
- darmnet
- gemalen kaneel
- gemalen koriander
- harissa
- knoflook
- lamsvet
- mager lamsgehakt
- mager rundergehakt
- olijfolie
- rundervet
- versgemalen zwarte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.