M. Hayward - Lekker zonder vet

Lekker zonder vet

smakelijker eten en gezonder leven

Een boek van M. Hayward

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker zonder vet, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Er bestaan vele tientallen soorten diëten met elk hun eigen geboden en verboden. De meest logische manier van afvallen is en blijft toch om zo weinig mogelijk vet te gebruiken. De meeste mensen zijn zich hier maar al te zeer van bewust, maar ze denken dat gezonde levensmiddelen saai smaken en lastig te maken zijn; kant-en-klaar voedsel en junkfood lijkt een aantrekkelijk alternatief. Lekker zonder vet maakt een einde aan deze mythe.
De ruim 150 recepten en verleidelijke foto’s leveren smakelijke eetideeën op die snel en gemakkelijk klaar te maken zijn. Ze zijn geschikt voor iedereen die probeert gewicht kwijt te raken of gezonder wil leven. Door een combinatie van gezonde, voedzame maaltijden en regelmatige lichaamsbeweging verbetert de kwaliteit van het leven. Lekker zonder vet zorgt ervoor dat je smakelijk kunt eten wat je lekker vindt en dat je die ongewenste kilo’s kwijtraakt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken