Lekker zonder gluten
glutenvrije recepten voor elke dag; de gastronomische school ter groene poorte
Een boek van Kris Baeckelandt, Christophe Breye, Lennert Deprettere, Wim Cleenwerck en Marleen de Naeyer
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker zonder gluten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het basiskookboek voor glutenvrije voeding Dagelijks koken zonder glutenis een uitdaging voor steeds meer mensen. Koken zonder gluten reikt tal van recepten en tips aan. Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleen gewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding. Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit basiskookboek te maken. Niet alleen met recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.