Vulling van kalfsborst met varkensgehakt en ham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 338 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebraden ham

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

arancine

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Suppli - Krokante rijstballen

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Rijstkroketten met verrassende vulling

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten