Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

praktische tips en vele recepten

Een boek van Roos van Hoof

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

“Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding” is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod.Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen.Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden.Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken