Veelkleurig tartaartje van zalm, lente-uitjes en rijst met pronkerwtbloemen
★
★
★
★
★
Een recept van Roberta Deiana en Claudia Castaldi.
U vindt dit recept op pagina 52 in Foodstyling .
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- basilicum
- cayennepeper
- gerookte zalm
- kiemgroenten
- lente-ui
- limoen
- olijfolie
- peper
- pronkerwtbloemen
- radijs
- rijst
- saffraan
- sesamolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.