Stefan Kleintjes en S. Kleintjes - Van borst tot boterham

Van borst tot boterham

gezonde voeding voor baby en kleuter van 0-4 jaar

Een boek van Stefan Kleintjes en S. Kleintjes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Van borst tot boterham, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De beste start is natuurlijk borstvoeding. Langzamerhand overstappen op een vegetarische voeding is heel verantwoord, gezond en lekker. Ook in de zwangerschap en de zoogperiode is het heel goed mogelijk verantwoord en lekker vegetarisch te eten.
Diëtist en kindervoedingsdeskundige Stefan Kleintjes beschrijft in dit boek de voeding van de moeder in de zwangerschap en zoogperiode. Vervolgens gaat hij zeer uitgebreid in op het onderwerp borstvoeding, en alle zaken die van belang zijn om de borstvoeding tot een succes te maken.
Daarna beschrijft hij, stap voor stap, de juiste voeding voor de kleintjes van 0-4 jaar, met behulp van voedingsschema’s, eiwitcombinaties, basisrecepten en dagmenu’s per seizoen.
De onderwerpen inenten, allergieën, tafelmanieren, vitamines, biologische teelt en onderhoud van het kindergebit passeren de revue.
Van borst tot boterham is niet alleen een uitstekende handleiding voor de jonge moeder, maar ook voor vaders, kinderdagverblijfleidsters, oppas-oma’s en-opa’s, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en verloskundigen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken