Burrida alla cabrarese: rog met tomaten, saffraan, knoflook en rozijnen
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 99 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- extra vierge olijfolie
- gedroogde chilipeper
- gele rozijnen
- kappertjes
- knoflook
- laurierblad
- rogvleugels
- saffraan
- suiker
- tomaat in blik
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.