Zuppa di cozze e arselle: mosselen en clams op geroosterd brood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 102 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vis, Schaal En Schelpdi Er En P Ag Ansjovis Gevuld Met Rozijnen, Noten, Knoflook En Broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Inktvis met knoflook en erwtjes - calamares con guisantes

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gefrituurde strandgapers

Een recept uit  - Tapas

Gegratineerde clams - tian de palourdes aux épinards

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence