Bianco: gestoofde harder met aardappelen, knoflook, olijflolie en citroensap

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 100 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gado-gado - Groentesalade met pindasaus en krokante acar

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Chicken sofrito

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Brandade van gerookte forel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brandade van gerookte forel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made