Nieuwe smaken van de zee
meer dan 150 verrukkelijke recepten van de beste viskok van Engeland
Een boek van L. Evans, J. Whatley, E. Vink en Rick Stein
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuwe smaken van de zee, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De opvolger van het succesvolle kookboek De smaak van de zee, winnaar van de Good Food Award for Cookery Book of the Year.
Opnieuw laat de beste viskok van Engeland (en ver daarbuiten), bekend van zijn hooggewaardeerde kookprogramma’s bij de BBC, zien dat vis niet alleen bijzonder smakelijk is, maar ook eenvoudig te bereiden.
in Nieuwe smaken van de zee vindt u klassiekers als Mediterrane vissoep en Kabeljauw met rode wijnsaus, maar ook moderne gerechten, zoals Baarsfilet op een bedje van knapperige risottocake en saffraansaus en Geroosterde zeeduivel met parmaham en zuurkool.
Rick Stein liet zich ook inspireren door zijn reizen in Äustralië en Azië. Pittige en exotische recepten als Geftituurde garnalenwontons met chili-jam en Bruschetta van ansjovis met tomaat en rode uien zijn hiervan het overheerlijke resultaat.
Verrukkelijke toetjes als een Perenbavarois met verse passievruchten-coulis en een aantal onmisbare basisrecepten maken van Nieuwe smaken van de zee een meer dan compleet kookboek.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.