Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Bier op het bord, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Steeds meer hoogstaande restaurants halen de bierrecepten uit het vergeetboek en maken er culinaire hoogstandjes mee. Bierkenner, auteur en fotograaf Marc Joye heeft die revival goed begrepen: hij bezocht per streek een aantal vooraanstaande Belgische brouwers zoals Haacht, Hoegaarden, Palm, Rodenbach en Achouffe, die hem overstelpten met interessante anekdotes en inside-tips. Deze brouwers vertrouwden hem bovendien een hele reeks lokale restaurants toe die hun bieren op een creatieve manier in heerlijke recepten verwerken. Uiteraard gaat het dan niet alleen om het traditionele `stoofvlees met frietjes´, maar komt ook de verfijnde gastronomie met fijne vis- en vleesgerechten, biersabayons en zo meer aan bod. Dit alles wordt door Marc Joye overgoten met een goede dosis praktische streekinformatie rond bierroutes, -feesten, -musea en brouwerijen. Een tintelend boek voor iedereen die meer over bier wil weten en er meer mee wil doen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.