Langzaam geroosterde tomaten op bruschetta met gezouten ricotta of feta
Een recept van M.B. Clark en M. Clark.
U vindt dit recept op pagina 12 in Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten
- basilicum
- extra vierge olijfolie
- gedroogde oregano
- gezouten ricotta
- harde feta
- knoflook
- pruimtomaten
- stevig landelijk brood
- zeezout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.