M. Clark

We hebben 18 boeken van M. Clark waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van M. Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Tomatenpasta

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, olijfolie, tomatenpuree, zongedroogde tomatenpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
citroen, kappertjes, knoflook, oregano, rode wijnazijn en sardines

Keuken:
Italiaans
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Focaccia al rosmarino

Ingrediënten:
bloem, gist en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Pizza rustica

Ingrediënten:
bloem, gekookte worst, gist, ham, kruiden, mozzarella, salami, spinazie, tomatensaus en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Drie gemarineerde antipasti

Ingrediënten:
ansjovis, artisjok, aubergine, basilicum, citroen, courgette, kappertjes, mozzarella, parmezaanse kaas, pesto, rode paprika en salami

Keuken:
Italiaans
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Spinaziepasta

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, olijfolie, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Alle recepten van M. Clark