Krokante polentacrostoni met italiaanse saucijs, radicchio en taleggio

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 53 in Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Filetto di tacchino al prosciutto - Kalkoenfilet met prosciutto

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Polenta met fontina - polenta e fontina

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Fontina en porcini fondue

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Groene asperges met beurre noisette recept - Food and Friends

Een recept uit