Penelope Casas en P. Casas - De Spaanse keuken

De Spaanse keuken

meer dan 350 regionale specialiteiten

Een boek van Penelope Casas en P. Casas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Op culinaire reis door Spanje… De definitieve bijbel van de Spaanse keuken!

Penelope Casas heeft voor ‘De Spaanse keuken’ de beste recepten uit de zeven Spaanse culinaire regio’s bijeengebracht. Geniet van gerechten als Bacaloo al Pil Pil, Baskische kabeljauw in romige knoflooksaus uit het noorden, en Pollo al Chilindron, kip met rode pepers uit Aragon. Of probeer eens een van die glorieuze paella’s uit het zuidoosten, zoals Paella a la Marinera, een paella met zeevis…


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken