Crème brûlée

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 62 in Het Grote Larousse Patisserieboek .

Gang:
dessert
Soort:
zoet / pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Champagnemousse

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Lemon curd

Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Charlotte met roomijs en zwarte bessen

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Muntijs

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek