Italiaanse 'cassata'

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 308 in Het Grote Larousse Patisserieboek .

Gang:
dessert
Soort:
zoet / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Parfait aux amandes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Perentaart met amandel (frangipane)

Een recept uit Rik Verhees

Iles Flottantes

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Kerstkransjes

Een recept uit