Kibbeling van kalfswang

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .

Keuken:
Hollands
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Olipodrigo

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Pâté en croûte - Kalfsvleespastei

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Gesmoorde rundewang

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Gestoofde kalfswang met klassieke rodekool

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem