Gestoofde kalfswang met klassieke rodekool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 48 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Goudbrasem uit de oven

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Winterse warme apfelkorn

Een recept uit Veronique Pouw

Eend met bamboe en peultjes

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

In klei gebakken appel met calvados

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.