Bapao van Brabantse hazenpeper met rode koolsambal

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 166 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Özgerine vörösborban - Reerug in rode wijn

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Brabantse varkensribbetjes

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Linzertaart

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Rundertong met rozijntjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag