Gepofte ui met knolselderijpuree, zoetzure bietjes met gerookte melkschuim en hachee van ossenstaart
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 170 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- tussengerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- aardappel
- azijn
- bouquet garni
- gerookt spek
- knolselderij
- melk
- ossenstaart
- rode biet
- suiker
- tomatenpuree
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.