Slavinkjes van kardoen met basilicum en op de huid gebakken kabeljauw
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 187 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht / tussengerecht
Ingrediënten
- basilicumpuree
- bieslook
- bospeen
- gerookt spek
- kabeljauwfilet met huid
- kardoen
- kervel
- kippenbouillon
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- sjalot
- tijm
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.