Smeerleverworst
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 232 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- vlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- ei
- ganzenlever
- gerookt spek
- kippenlever
- kleurzout
- knoflook
- madeira
- nootmuskaat
- port
- sjalot
- tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.