Zelfgemaakte piccalilly
Een recept van Marije Sietsma, Werner Drent en Helga de Graaf.
U vindt dit recept op pagina 80 in Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten .
- Gang:
- bijgerecht / basisrecept
- Soort:
- saus/dressing/jus / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten
- azijn
- bloem
- bloemkool
- bruine basterdsuiker
- gemberpoeder
- kerriepoeder
- komkommer
- kurkuma
- mosterdpoeder
- sperziebonen
- ui
- water
- winterwortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.