Verrekt verfijnde veldsla met een subtiel appelig cranberrysausje
Een recept van Marije Sietsma, Werner Drent en Helga de Graaf.
U vindt dit recept op pagina 90 in Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten .
- Gang:
- lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- stamppot / vegetarisch
Ingrediënten
- aardappel
- appelsap
- cranberry's
- koksroom
- peper
- roomboter
- sinaasappel
- slagroom
- suiker
- veldsla
- zout
- zure appel
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.