Paté van eenden- en kippenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 7 in Koken met kruiden .

Soort:
paté/terrine
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crépinette de caille farcie, sauce ciboulette - Gevulde kwartel met bieslooksaus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Konijnkroketten - Alexandre Dumas, 1872

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Licht gepekelde eendenborst, gevuld met duxelles van bospaddestoelen en gemeste eendelever, met een wasabi-jus

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Tagliatelle met gebakken foie gras

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte