Licht gepekelde eendenborst, gevuld met duxelles van bospaddestoelen en gemeste eendelever, met een wasabi-jus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 140 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groente a la Grecque

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

In boter gepocheerde kreeftenstaart met eikhazen, merg, Rode-wijn-kreeft saus, zoete wortel en pareluitjes

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Vegetarische tjap tjoy

Een recept uit

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte