Licht gepekelde eendenborst, gevuld met duxelles van bospaddestoelen en gemeste eendelever, met een wasabi-jus
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 140 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- bospaddestoelen
- bosworteltjes
- boter
- doperwten
- eendenlever
- franse sperzieboontjes
- jus van eend
- keukenzout
- knoflook
- kruiden
- nieuwe aardappelen
- peultjes
- rozemarijn
- sinaasappelschil
- sjalot
- sojasaus
- tamme-eendenborsten
- tijm
- wasabi
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.