Lente en zomer - De Primeurs
verhalen en recepten
Een boek van M. Declercq, Marc Declercq en I. Put
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Lente en zomer - De Primeurs, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? In De Primeurs belicht Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoensproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.