M.L. Borremans - De Afrikaanse keuken van Marie Louise

De Afrikaanse keuken van Marie Louise

de charmes en geuren van Afrika

Een boek van M.L. Borremans

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Afrikaanse keuken van Marie Louise, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit boek is een kookboek, zonder twijfel. Maar het neemt de lezer niet alleen mee naar de keuken maar ook op reis door Afrika. Op reis naar de kinderjaren van auteur Marie Louise. Een continent dat bekend staat om zijn gastvrijheid, zijn gezelligheid, blijheid en de vreugde om te delen wat men heeft. Samen rond het vuur te luisteren naar verhalen of te schaterlachen op de markt, tussen de overweldigende geuren en kleuren van het fruit en de groenten die de handelaren aan-prijzen met een brede glimlach.
De geuren van haar kindertijd, ochtendlijke dauwparels op de bladeren, papajabomen met grote, vlezige zwartgele vruchten, rijpe mango’s, kip met moambe, kookbananen, geurige curry, gember en verrukkelijke kruiden vergezellen ons op deze exotische reis.
Alle ingredi en voor de meer dan 200 recepten zijn gemakkelijk te vinden.
Marie Louise Borremans ( 1952) baat in Brussel (Naamse poort) het druk bezochte restaurant
Les Jardins de Bagatelle uit. Na veertig jaar in Afrika en veertien jaar in Brussel voelt ze zich een wereld-burger, maar in de eerste plaats toch nog steeds een kind van het Afrikaanse continent.
www. marielouiseb.com


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken