Ravioli met geroosterde rode ui, tijm, pijnboompitten en aardappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 91 in Jamie, de basis van het koken .

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2

Een recept uit Marianne Breukers

Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2

Serveersuggestie Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2

Balsamicosaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Tonijn met salade Niçoise

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ