Chinese fondue
Een recept van Annette Wolter.
U vindt dit recept op pagina 198 in Grote boek met heerlijkste kookrecepten .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- droge sherry
- kalfslever
- kalfsnier
- kalfsschnitzel
- kippenbouillon
- kippenvlees
- sojasaus
- varkensfricandeau
- vet spek
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.