Varkensfricandeau

Varkensfricandeau wordt beschouwd als mager varkensvlees.

Zoek naar varkensfricandeau in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met varkensfricandeau in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste varkensfricandeau recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient varkensfricandeau:

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
augurk, kalfsfricandeau, kappertjes, mayonaise, tonijn uit blik en varkensfricandeau

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Varkensvlees à la paysanne

Ingrediënten:
knoflook, paprikapoeder, peper, reuzel, varkensfricandeau en zout

Keuken:
Frans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Pulled pork

Ingrediënten:
appelciderazijn, bruine suiker, chilipoeder, franse mosterd, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout, tomatenketchup, uipoeder, varkensfricandeau, water en worcestersaus

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse varkensbout

Ingrediënten:
kruidnagel, plantaardig vet, reuzel, suiker, varkensfricandeau, water, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Pulled pork

Ingrediënten:
appelciderazijn, bruine suiker, chilipoeder, franse mosterd, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout, tomatenketchup, uipoeder, varkensfricandeau, water en worcestersaus

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Pulled pork - Lovemyfood.nl

Ingrediënten:
appelciderazijn, bruine suiker, chilipoeder, franse mosterd, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout, tomatenketchup, uipoeder, varkensfricandeau, water en worcestersaus

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met visaroma uit Sichuan

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gember, hamlappen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rijstazijn, saus bij gebakken varkensvlees, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, varkensfricandeau, varkenslende, waterkastanje in blik, witte wijnazijn en muizenoortjes

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees