J.-C. Goumard, Jean-Claude Goumard en H. Amiard - Vissen in de keuken

Vissen in de keuken

Een boek van J.-C. Goumard, Jean-Claude Goumard en H. Amiard

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vissen in de keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De Franse gastronoom van de zee, Jean Glaude Goumard, maakt in zijn restaurant geraffineerde creaties met zalm, mul, tong en tarbot, met oesters, mosselen en sint-jakobsschelpen, maar ook met tapijtschelpen en scheermesjes, met zee-egels, kreeft, langoustines en Noordzeekrabben.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken