Gemarineerde horsmakreel
★
★
★
★
★
Een recept van David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier.
U vindt dit recept op pagina 129 in Rauw .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- aalbes
- bloemkool
- citroen
- citroenrasp
- citroensap
- druivenpitolie
- espelettepeper
- fijn zout
- gekonfijte citroen
- horsmakreelfilet
- kafferlimoenrasp
- komkommer
- koriander
- olijfolie
- suiker
- witte wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.