Gedroogd rundvlees, peer & bloemkool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Rauw .

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hete Bloemkool Met Pinda Dipsaus

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Bloemkool uit de oven

Een recept uit

Salade van geroosterde bloemkool & hazelnoten

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Hete Bloemkool Met Pinda Dipsaus

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen